Skip to main content

Halloweeen ili Noć veštica se ne obeležava u celom svetu podjednako strastveno.
Ima zemalja u kojima se kite čitave ulice i maske su sastavni deo outfita tog 31.oktobra, za šta se nedeljama unapred pripremaju. U nekim drugim zemljama poput Srbije, većina zabave se svodi na maskenbal žurke i okupljanja. Ukoliko ste od onih koji rado posećuju ovakve događaje a nerado se razdvajate od svog psa, evo nekoliko zanimljivih kostima kojim možete biti savršen tandem:

1. Superheroj – Svaki pas je na svoj način superheroj, eto prilike da im za to i odamo priznanje.

2. Pauk – Sigurno ste gledali onaj smešni video gde sasvim umiljat pas maskiran u pauka trčkara podzemnim prolazom, i plaši ljude. Probajte ali i da ne prođe gluma, verujemo da će ovo biti omiljeni najmaženiji pauk na žurci.

3. Jednorog – Mistični, elegantni, razigrani, ljupki, složićete se, sve su to karakteristike bajkovitih jednoroga, ali i naših pufnastih ljubimaca. Ovaj kostim možete naći i u našoj prodavnici: Unicorn duks

4. Disney junak – Ko nije gledao Disney crtaće i zamišljao kako bi junaci izgledali kada bi oživeli. Eto savršene prilike. Smeh je zagarantovan.

5. Kakav gazda takav pas, ili kakav pas takav gazda? tzv Partnerlook – Zasigurno ćete pokupiti sve simpatije na žurci, ako se pojavite u identičnom kostimu kao vaš ljubimac, ili čak ako izaberete kostim nekih nerazdvoljnih filmskih partnera.

Koliko god ovo sve bilo zabavno, obratite pažnju da je odelo komotno i da im ne smeta. Pored toga da budu zapaženi, maženi i u vašem društvu ovaj dan, važno je i da se dobro osećaju!
Pošaljite nam par slika ako se setite – i želimo Vam odličan provod!

Home
Shop
Favourites
Search