Skip to main content

Ovo je dobro poznato pitanje i o samoj temi mnogo polemiše. Odgovor je jednostavan.

Ukoliko imate neku od malih kratkodlakih i patuljastih rasa pasa, oblačenje je obavezno zimi ukoliko ne želite da se prehladi i potrošite mnogo više na veterinara i lekove. Oni jednostavno nisu otporni na hladnoću i osim ako neće preći kućni prag od oktobra do aprila, preporučuje se da ga opremite sa bar jednom jaknicom i majicom u prelaznom periodu.

I to je to što se tiče oblačenja u smislu potrebe a ne mode. Postoji i mnogo načina da svog psa utoplite i sami ukoliko znate da šijete ili pletete i na taj način ne odvojite značajna sredstva u ovu svrhu.

U pet shopovima i online prodaji sa druge strane možete naći veliki izbor odeće. Postoje i artikli koji su stvar mode, pogotovo oni koji su namenjeni manjim rasama. Veliki broj vlasnika pasa doživljava kuče kao deo svog imidža te je sasvim logično da će želeti na njega obući nešto što će biti zanimljivo, lepo, atraktivno.

14. januar je Nacionalni dan oblačenja ljubimaca, i u to ime izvlačimo nekoliko šaljivih i zanimljivih razloga ZA:

– odećom možete iskazati narav i karakter vašeg psa

– ukoliko vas pas prati i imitira u svemu što radite, zašto mislite da za njega to ne uključuje i oblačenje

– ne postoji ništa što mu više prija nego pažnja – obucite ga zanimljivo za šetnju i ovo ste mu osigurali

– vreme koje ste proveli oblačeći vašeg psa je vreme provedeno zajedno, a to je ono što je najvažnije za njih

– slike sa vašim psom će biti mnogo zanimljivije uspomene ako ga recimo pod jelkom za Božić obučete u Deda Mraza ili Irvasa

Leave a Reply

Home
Shop
Favourites
Search