Skip to main content

Prvi Festival mode i revija pod nazivom “Red CarPet” održao se 22. septembra 2018. godine u prelepom ambijentu novosadskog kompleksa Golf City, SPENS.

Posetioci su uživali u jedinstvenim artiklima naših 27 izlagača – predstavnika odeće, obuće i ostalih odevnih predmeta, a na modnoj pisti prošetali su modeli u kreatorski stilizovanim kombinacijama izlagača. Uz zanimljivu i urbanu modu za žene, muškarce i decu, videli smo i jedinstvenu modu za pse.

Reviju su otvorili specijalni gosti događaja, glumci – šarmantna novosađanka Bojana Ordinačev, ovih dana poznatija kao Kris iz popularne srpske telenovele „Istine i laži“ i sama je ljubitelj i vlasnik jednog krajnje simpatičnog psa zvanog Lui koji se takođe prošetao po pisti, i markantni Zoran Pajić, šetač i trener pasa Nikola iz istoimene serije je već osvojio mnoga ženska srca i Mila je jedva dočekala da se nađe u njegovom zagrljaju. Osim toga učešće je uzeo Milan Inić, srpski jutjuber poznat po svom kanalu „YASSERSTAIN“, na kome ima preko pola miliona sabskrajbera.

I modna kreatorka Danijela Božić predstavila je svoju kolekciju na reviji “Red CarPet”.
Ona je za kolekcija New Woman, New Era FW 18/19 koja je predstavljena u aprilu na 10 jubilarnom Serbia Fashion Week-u, dobila nagradu “Excellence in Fashion” od strane strucnog zirija u cijem sastavu su modni strucnjaci Federacije visoke mode iz Pariza – čime je potvrdila kvalitet visegodisnjeg rada i dizajna u modi.

Manifestacija je imala i humanitarni i privredni značaj.
SPANS, udruženje za zaštitu životinja, bio je specijalni partner događaja i u to ime doterali smo Paka I Gavrila, koji su se i prošetali po crvenom tepihu, pokazujući svima kako i mešanci mogu biti itekako zgodni I lepi ljubimci – spremni da ih neko udomi.
Privredni značaj festival mode i revije “Red CarPet” ogleda se prvenstveno u prilici da se umreže i promovišu mali proizvođači i nedovoljni afirmisani talentovani kreatori i dizajneri.

Generalni sponsor događaja bila je Farmina, dok su samu manifestaciju pomogli M-PETS, Pet Spaw grooming salon i Optika Bjelica. Kinološka akademija iz Beograda poklonila je vaučer za kurs šetača ili hendlera pasa jednom od srećnih kupaca na festivalu.

Prezadovoljni smo brojem učesnika i posetilaca prvog festival mode i revije “Red CarPet”. Nadamo se da će se iz ovog projekta izroditi nove poslovne prilike za izlagače, a mi smo se potrudili i da svim posetiocima priuštimo jedan lep i ugodan dan. Vidimo se sledeće godine kada planiramo da predstavimo kolekcije proleće/leto.

Na kraju večeri, svirao je dobro poznati bend “Betty Boom” i time se zvanično i zatvorio prvi festival mode i reviju “Red CarPet”.

Home
Shop
Favourites
Search